Jovan Veselinović. Foto: Privatna arhiva

"Još uvek nemamo nikakav konkretan trag. Sedim, zurim u telefon i čekam. Čekam da mi policija nešto javi, a u međuvremenu javljaju da ga viđaju na različitim mestima, međutim ništa od toga za sada nije potvrđeno kao tačno."

Ovim rečima posle više od dva dana intenzivne potrage za njenim sinom Jovanom Veselinovićem (18), za Nova.rs govori Milica Cvetković, njegova majka. Kako nam je jutros kazala, od kako je na društvenim mrežama objavljen apel za pomoć u potrazi za Jovanovom, na njen telefon javio se veliki broj građana.

Foto: Facebook/Milica Cvetković

„Govore da su ga videli na različitim mestima, da su sreli mladića koji izgleda kao on, ali je drugačije ošišan ili na sebi ima drugačiju odeću. Sve informacije koje stižu prosleđujemo policiji i oni dalje proveravaju… Pošto nam do sada nisu ništa javili, verujemo da su sve one bile lažne“, kaže Milica za Novu.rs.

Protekla dva dana, nestanak mladog Jovana podigao je celu Srbiju na noge. Nišlije su se organizovale potrage i sa psima tragačima, Jovanova fotografija osvanula je na mnogim banderama i svim frekventnim mestima.

„Do sada ništa. Vreme provodim tako što sedim i čekam da mi se policija javi, zurim u telefon. Ne jedem, ne spavam i ne izlazim iz kuće“, jedva je izustila zabrinuta žena.

Kako se na društvenim mrežama moglo videti, bliski prijatelji Jovanove porodice su se sami organizovali i pregledali snimke sa sigurnosnih kamera u okolini mesta na kom je Jovan poslednji viđen, međutim nijedan trag nije pronađen. Saznalo se da je Jovanov telefon poslednji put lociran u ulici u kojoj je i viđen, ali oko 4.00 sata iza ponoći je bio nedostupan.

Podsećanja radi, tinejdžer je kobne večeri bio kod drugara, a po završteku druženja je ispratio drugaricu kući. I to je poslednje što se o njemu zna. Majka je, videvši da se duže ne javlja na telefon što za njega nije bilo uobičajeno, alarmirala policiju.

Baka: „Sve je bilo normalno“

Jelena Domazetović, baka nestalog Jovana Veselinovića (18) iz Niša rekla je juče da ništa u ponašanju tinejdžera nije moglo da ukaže na ovaj događaj i apelovala je na sve koji imaju ikakvu informaciju o Jovanu da se jave.

„Znam da je bio lepo raspoložen, da nema nikakvog konflikta, da se ništa nije dešavalo. Sve je bilo baš onako sasvim normalno, ništa što bi ukazivalo na njegov nestanak. Ja molim sve koji saznaju nešto da se jave, jer ovo je zaista mnogo, mnogo teško. To što ne znamo gde je, ta nepoznanica, to čekanje, to je strašno…“, rekla je Domazetović.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar