Foto: Facebook/Milica Cvetković

Jelena Domazetović, baka nestalog Jovana Veselinovića (18) iz Niša rekla je da ništa u ponašanju tinejdžera nije moglo da ukaže na ovaj događaj i apelovala je na sve koji imaju ikakvu informaciju o Jovanu da se jave.

– Znam da je bio lepo raspoložen, da nema nikakvog konflikta, da se ništa nije dešavalo. Sve je bilo baš onako sasvim normalno, ništa što bi ukazivalo na njegov nestanak – rekla je Domazetović.

Ona je apelovala na građane da jave policiji ili porodici ukoliko imaju neke informacije o Jovanu.

– Ja molim sve koji saznaju nešto da se jave, jer ovo je zaista mnogo, mnogo teško. To što ne znamo gde je, ta nepoznanica, to čekanje, to je strašno… – rekla je Jelena Domazetović kroz suze.

Potraga za Jovanom Veselinovićem (18) iz Niša, maturantom Umetničke škole, koji je nestao 17. februara oko 23 časa na Bulevaru Nemanjića kada se od druga vraćao kući, ušla je u drugi dan, ali od mladića još nema ni traga ni glasa.

Niška policija intenzivno radi na njegovom pronalasku, a u potragu su uključeni prijatelji porodice, drugovi i volonteri, ali ni posle skoro 36 časova od nestanka, o njemu nema nikakvih konkretnih vesti.

Majka mladića Milica Cvetković objavila je njegovu sliku na Fejsbuku uz kontakt telefon, ali informacije koje pristižu na ovaj način do sada nisu dale neki konkretan trag. Jedan od ljudi koji se javio, naveo je da je video mladića koji bi mogao da liči na njega u beogradskom naselju Mirijevo, ali za sada nema nikakve potvrde da bi to mogao da bude zaista on. Prijave stižu sa raznih mesta, ali se opisi garderobe koju je Jovan imao na sebi i njegov izgled ne uklapaju.

Jovan je kobne noći bio kod druga sa društvom kako bi igrali video igre, a sa majkom se poslednji put čuo majkom oko 21.30 časova. Nakon toga je krenuo kući sa dvojicom drugova i drugaricom koju je usput ispratio a rastali su se kod TC „Zona 1“, što je na oko desetak minuta od njegove kuće. I od tada mu se gubi svaki trag.

Njegov mobilni telefon poslednji put je bio uključen oko 4 časa iza ponoći i tada je lociran na Bulevaru Nemanjića. Nakon toga telefon je postao nedostupan i od Jovana nema ni traga.

U trenutku nestanka Jovan je na sebi imao teget farmerice, tamniju jaknu, crni duks i crne patike. Majka Milica moli da ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o njemu javi na 063 7312 987 ili policiji.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar