Crnogorska policija
Foto: Shutterstock

U lančanom sudaru tri automobila, u mestu Ravna Rijeka na magistralnom putu Ribarevine-Mojkovac, danas je povređeno šest osoba, od čega dve teže.

Među povređenima su čak pet policajaca, koji su krenuli za Kolašin gde su kao ispomoć trebali da rade tokom novogodišnjih praznika, pišu Večernje novosti.

Kako se saznaje, u sudaru su učestvovala dva vozila kojima su upravljali policajci i jedno za čijim volanom je bio član Fronteks misije – De Jong Beri Marion (51), državljanin Holandije, stacioniran u Fronteks misiji EU, kao član međunarodne policijske razmene na Graničnom prelazu Dobrakovo kod Bijelog Polja.

On je upravljajući „sitroenom“ PG LE 838, udario od pozadi u „golf 5 “ BA BB 943, za čijim se volanom nalazio Dalibor Dulović, službenik Odelenja bezbednosti Bijelo Polje. U vozilu su bili saputnici njegove kolege Vlatko Jelić i Veselinom Lalević.

Nakon toga udareni „golf“ je ubrzao napred i udario u drugi „golf 5“ BP AS 556, kojim je upravljao jedan od starešina Odelenja bezbednosti Bijelo Polje Dalibor Jeremić, u kojem je saputnik bio njegov otac Miko Jeremić.

Nakon pregleda u Opštoj bolnici u Bijelom Polju, konstatovane su teške povrede u vidu preloma kod Jelića, ali je on van životne opasnosti. Kod Lalevića je utvrđen prelom rebara i povreda vrata.

Marion, koji je prošao bez težih povreda, po ubrzanom postupku kao strani državljanin predat je nadležnom sudu.

BONUS VIDEO: Lančani sudari na Mostu na Adi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar