Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Na Svetog Nikolu pre pet godina Staniša Stanimirović iz sela Koćura počinio je krvavi pir. Trojica komšija su se tada sukobila, da bi u zoru tela dvojice pronašao sin jednog od ubijenih.

Staniša je uoči Svetog Nikole bio na nekoliko proslava kod meštana Koćure, pa je na kraju svratio i do Gorana Zlatanovića (48), gde je bio i komšija Stojadin Antić (52), prenosi Kurir.

Sva trojica su popila, a u jednom trenutku izbila je svađa i Staniša je potegao pištolj. Pobio je komšije, a onda mirno otišao kući, gde ga je policija sutradan pronašla i uhapsila.

Stojadinov sin Strahinja je ujutro pronašao tela svog oca i Gorana Zlatanovića u Goranovoj kući, i odmah je obavestio policiju.

Pročitajte još:

„Strahinja se odselio iz Koćure, ali telefonom se redovno čuo s ocem. Pošto mu se Stojadin nije javljao na telefon od ponedeljka uveče, Strahinja je u utorak ujutro otišao do Koćure i počeo da ga traži. Kako nije našao oca u njegovoj kući, otišao je komšije Gorana, koji živi sam, jer je pretpostavljao da je Stojadin bio kod njega na slavi. Čim je ušao u Goranovu kuću, video je izrešetana tela oca i komšije i odmah je pozvao policiju“, ispričao je tada izvor upućen u slučaj.

Pištolj kojim je počinio zločin pronađen je u njegovoj šupi.

Staniša Stanimirović je 2019. osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 30 godina.

BONUS VIDEO: Uviđaj u Subotici na mestu zločina gde je čovek ubio suprugu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare