Prvom čoveku Lebana krivična prijava jer je napao rođaku

Hronika 23. apr. 202111:14 > 11:20
Podeli:
Ivan Bogdanovic
Ivan Bogdanović Foto:lebane.org.rs

Protiv predsednika opštine Lebana Ivana Bogdanovića podneta je sinoć krivična prijava za fizički napad na rođaku s kojom živi u istoj kući, potvrđeno je JuGmedii iz više izvora.

Krivičnu prijavu protiv Bodanovića podneo je Bojan Jović, surprug žene koju je navodno Bogdanović sa terase gađao i pogodio staklenom pikslom. Jović je pre nekoliko dana smenjen sa mesta direktora Turističke organizacije Lebane.

Tužiteljka Osnovnog suda u Lebanu potvrdila je za JuGmediu da se na slučaju radi, ali da predmet još nije prosleđen tužilaštvu.

A incdent se dogodo oko 16.00 sati u dvorištu porodice Jović, koja deli kuću s Bogdanovića.

„Ivan Bogdanović sa terase u mom dvorištu gađao je pikslom od punog stakla moju Jasminu. Povredio joj je ruku. Trenutno smo u policiji i dajemo izjave. Policija je bila na lice mesta i odnela dokazne predmete“, napisao je Bojan Jović u zajedničkoj viber grupi, što je kasnije potvrdio i JuGmedii.

„Da moja supruga nije podigla ruku videvši kako neki projektil leti prema njoj, ta teška staklena piksla bi je udarila u glavu, mi današnji dan trebamo da slavimo, jer da je udarena u glavu ko zna da li bi preživela“, kazao je.

Posle toga je nastao haos, pričaju komšije.

„Bojanova supruga je vrištala i tražila pomoć od supruga, a posle kratkog vremena došla je policija i hitna pomoć. Ne znam kome su pružali pomoć mislim da su ih obe porodice zvale“, priča žena koja ne želi da otkriva svoj identitet.

Ivan Bogdanovic
Ivan Bogdanović Foto:Screenshot/Youtube/Info centar juga

Pored Ivana Bogradovića, Bojan Jović je podneo prijave i protiv njegove supruge za koju tvrdi da je izazvala incident, zatim protiv tasta Ivana Bogdanovića, Gorana Jovića, koji je predsednik Regionalne privredne komore i poverenik Srpske napredne stranke Lebane, kao i protiv njegove supruge.

Bojan i Goran Jović su rođena braća.

Bojan Jović je, kako saznaje portal izjavio pred policijom da Gorana Jovića i njegovu suprugu vidi kao podstrekače nasilja nad njegovom suprugom, a zatražio je i da se njegovom bratu oduzme oružje.

Portparolka Policijske uprave Leskovac od sinoć se ne javlja, pošto je od JuGmedie čula ko je sve učestvovao u incidentu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar