Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, u okviru akcije Gnev, uhapsili su I. R. (33) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

I. R. koji je bio suvozač u „škodi“ se sumnjiči da je kroz prozor prosuo beli prah za koji se sumnja da je amfetamin, nakon što je policija noćas, pola sata nakon ponoći, u Preljini pokušala da zaustavi ovaj automobil kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji muškarac.

Vozač se tom prilikom oglušio o naređenje policije i nastavio da se kreće ka Ovčar Banji.

Nakon toga je u mestu Parmenac zaustavio automobil, iz koga je istrčao I. R, preskočio zaštitnu ogradu i ušao u reku, a policija ga je odmah uhvatila i izvukla.

Policija je oko 40 grama praha za koji se sumnja da je amfetamin našla na mestu gde je bačen, kao i u suvozačevim vratima.

I. R. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Čačku.

Protiv dvadesetsedmogodišnjeg vozača, po nalogu nadležnog tužilaštva, biće podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu, kao i  prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar