Foto: Nova.rs

Kragujevčani se proteklih dana opraštaju od Jovane Đ. (20), koja se utopila u četvrtak u Gružanskom jezeru, nakon što je sa prijateljima odlučila da se provede za Đurđevdan. Prema rečima građana tog grada, ova mlada devojka bavila se humanitarnim radom i bila je spremna uvek i svima da pomogne.

Telo ove mlade devojke pronađeno je juče nakon nekoliko dana intenzivne potrage, a Kragujevčani još uvek ne mogu da se pomire sa tragedijom koja je zadesila njihov grad.

Pročitajte još:

Jovana je bila volonter u nevladinoj organizaciji „Posle kiše“. U okviru njihovog programa pomagala je pri resocijalizaciji i ostvarivanju prava bivših osuđenika, a ova nevladina organizacija oprostila se od Jovane na svojoj Fejsbuk stranici.

„Veliko poštovanje za ovu devojčicu, bila je naš volenter i uvek spremna da uz udruženje doprinese bezbednosti grada, tolika odgovornost od jedne devojčice prema svom gradu je prevelika. Počivaj u miru dobro dete, mi ćemo uvek da te pamtimo, video sam te pre neki dan, rekli su, naš volenter, srce mi plače, suze nam idu. Ti si ponos svoga grada, i si ponos Kragujevca. Bog da ti dušu oprosti.. Mnogo te volimo“, napisali su na Fejsbuku.

Veliko postovanje za ovu devojčicu,bila je nas volenter i uvek spremna da uz udruženje doprinese bezbednosti grada,…

Posted by NVO Posle kise on Saturday, May 8, 2021

Podsetimo, tragedija u kojoj je nastradala mlada Kragujevčanka, dogodila se na Đurđevdan oko 17.00 sati, a u potragu su, neposredno posle nesreće, prvi krenu članovi ribočuvarske službe koji su čamcima pretraživali jezero.

Gružansko jezero: Ronioci tragaju za telom devojke
Foto: Nova.rs

Posle trodnevne potrage, ronioci Žandarmerije su juče oko podneva pronašli i izvukli Jovanino telo iz Gružanskog jezera.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar