Foto: EPA-EFE/PANTELIS SAITA

Grčki mediji objavili su snimke sa mesta likvidacije Alana Kožara i Damira Hadžića, koji su označeni kao vođe kriminalnih grupa iz Bara i Užica, koji su navodno u bliskim vezama sa Lukom Bojovićem i Filipom Koraćem. Na fotografijama, koje se vidi automobil u kome su pronađeni mrtvi a koji se nalazi ispred jedne od lokalnih vili na ostrvu Krfu, gde su boravili.

Kako su saopštili mediji u Grčkoj dvojica stranaca za koje je utvrđeno da se radi o Alanu Kožaru i Damiru Hadžiću pronađeni su mrtvi u automobilu koji je iznajmljen, a koji se nalazio na parkingu ispred vile koju su takođe ubijeni iznajmili.

Kako su saopštili mediji ubijeni su duže vreme boravili na ostrvu Faiaka.

Podsetimo, Alan Kožar i Damir Hadžić, vođe su kriminalnih grupa iz Bara i Užica, bliske sa Lukom Bojovićem i Filipom Koraćem. Hadžić važi za jednog od glavnih organizatora ubistva za škaljarski klan.

Kožar je odavno poznat crnogorskoj policiji i tužilaštvu. On je optužen da je u decembru 2016. godine u Baru, s umišljajem podstrekao srpskog državljanina Milana Dinića na izvršenje krivičnog djela – teško ubistvo.

U optužnici piše da je naveo Dinića da na podmukao način i iz koristoljublja ubije Slobodana Šaranovića, obećavajući mu da će za to dobiti stan u Srbiji, 100.000 eura i ako bude otkriven – da će mu bii plaćen advokat i troškovi postupka.

Kožar je, prema stavu optužnice, počinio krivično delo – teško ubistvo putem podstrekavanja i sudilo mu se u odsustvu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar