Alan Kožar Foto: Savo Prelević/Vijesti

Alan Kožar i Damir Hadžić, inače osumnjičeni za ubistvo, likvidirani su iz automatske puške na parkingu ispred vile u Grčkoj u mestu Halikounas na Krfu.

Kako prenose lokalni mediji, tela Kožara i Hadžića pronađena su juče u automobilu koji su iznajmili za lakše kretanje po Grčkoj. Oni su likvidirani na parkingu vile u kojoj su boravili. Kako saznajemo, Kožar i Hadžić su se duže vreme skrivali u Grčkoj.

Jake policijske snage bile juče na mestu zločina, a na lice mesta došao je i direktor policije na Krfu. Lokalu policiju šokiralo je ubistvo „dva stranca na parkingu“, piše CorfuPress.

Kako je nezvanično rečeno lokalnim medijima, Kožar i Hadžić su dugo boravili u vili ispred koje su ubijeni, a koju im je iznajmila treća osoba.

Kako navode, sudeći po garderobi i stvarima koje su imali u kolima ubijeni su kad su se vratili s plaže. U Kožara i Hadžića ispaljeno je čak 29 metaka iz dva automatka oružja! Ubice su ih ciljale u grudi i glavu, kako bi bili sigurni da škaljarci ovaj napad neće preživeti.

Iako su crnogorski mediji juče javili da je još jedna osoba koja je bila s njima ranjena, grčki mediji o tome danas ništa ne govore. Ubijeni Kožar i Hadžić bili su bliski saradnici crnogorskog škaljarskog klana. Motiv ubistva krije se upravo u sukobu škaljarskog i kavačkog klana koji traje već godinama i koji je odneo više od 50 života.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar