Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Tela Vojne Radojčić (80) i njenog partnera Alberta (84), italijanskog državljanina, nađena su u četvrtak u njenom stanu na Paliluli u Beogradu, a ispostavilo se da je ovaj par preminuo još pre tri godine. Stravičan prizor otkriven je u zgradi u Ulici braće Grim, kada je brat Vojninog zeta došao da ih obiđe posle mnogo godina. Šokirane komšije za Kurir kažu da su sve vreme mislili da su Vojna i Albert otputovali za Italiju, a kako ih niko od rodbine nije tražio, nisu ni pomišljali da su oni zapravo u svom stanu mrtvi.

„Taj Vojnin, da kažem rođak, je u četvrtak doveo majstora i obili su vrata. Dočekao ih je horor! Dva ljudska skeleta bila su na krevetu, jedan pored drugog. Ne znam u kojoj pozi su bili, ali su nađeni na jednom krevetu. Odmah su pozvali policiju i izašli ispred stana, a smrad je bio nesnosan. Nisu mogli da dođu sebi od jezivog prizora koji su zatekli unutra, a brat Vojninog zeta je bio izbezumljen, samo je telefonirao“, kaže komšija iz zgrade u kojoj su tela nađena.

Pročitajte još:

Komšija kaže da je Vojna pola života provela u toj zgradi i da je često imala probleme, pogotovo od kad je pre mnogo godina otpočela vezu sa Albertom.

„Vojna je živela 12 godina sa Italijanom i živeli su ovde kod nje, a upoznali su se u Italiji gde je ona često odlazila. Bili su u veoma lošim odnosima od samog početka. Kod njih je uvek bila neka vriska, galama, često se čulo i da se razbijaju stvari po kući“, kaže komšija.

Kako kaže njih dvoje su se mnogo svađali i tukli.

„Albert je bio onako upeglan, doteran, ali prek i težak čovek. Oboje su mnogo i pili. Ne bi me čudilo ni da su se međusobno poubijali. Možda je on ubio nju, pa sebe ili je pak bilo obrnuto. Agresivni su bili i jedno i drugo. Ali, ko će sad posle toliko vremena da utvrdi šta se stvarno dogodilo?! Možda su umrli i od alkohola, imali su i godine. Leševi, odnosno samo kosti, odneti su na Institut za sudsku medicinu kako bi se ustanovio tačan uzrok smrti“, kaže komšija.

Ćerka je nije obilazila

Stanari zgrade u Ulici braće Grim kažu i da je pokojna žena imala jednu ćerku, koja je umrla prošle godine u Grčkoj gde je živela.

„Ona nije obilazila majku punih 13 godina, jer su se posvađale. Naime, davne 2009. godine ćerka je poslednji put bila kod Vojne. Pokušala je da majci ukaže na greške koje pravi, jer je počela puno da pije. Međutim, Vojna je onako pripita uzela kuhinjski nož i počela da juri ćerku po stanu, govoreći da nije ona nju rodila, već obrnuto. Haos je bio, a nesrećna ćerka je odlučila da ode i više ne dolazi kod problematične majke“, rekao je komšija, naglasivši da je godinu dana kasnije Vojna u stan dovela Alberta.

BONUS VIDEO: Leševi u kući u Leskovcu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagrams

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar