Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Komšija Vladana Đurđevića, koji je jutros oko šest sati ubio svog sina Dragana (20) u naselju Barajevo, a potom izvršio samoubistvo, kaže za portal Nova.rs da je pomenuta porodica teško živela, ali da ništa nije ukazivalo na će se dogoditi tragedija.

Komšija u razgovoru za Nova.rs ističe da se majka ubijenog mladića preudala u selu nedaleko od Beljine, ali da je sina, koliko on zna, ostavila još kad je bio dete i da ga nije obilazila.

Pročitajte još:

„Mladić je primao novac od države, neki vid socijalne pomoći. Meni se činilo da su normalni život vodili, da su prosečno živeli… Nisam ni slutio da će se ovako nešto desiti“, kaže komšija koji je inače odrastao u ulici u kojoj se dogodila tragedija.

On ističe i da on nije čuo da je Vladan iz lovačke puške ubio sina, pa sebe, već da je reč o nekom starom oružju.

„Čuo sam da je pucao iz nekog starog oružja za koje nije imao dozvolu. U šoku sam zaista, ne znam šta bih rekao“, kaže komšija.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Podsetimo, zločin se najverovatnije dogodio na spratu porodične kuće, kada je Vladan pucao iz puške, za koju nema dozvolu, u svog sina Dragana, a zatim je ispalio sebi hitac u glavu. Tela oca i sina rano jutros pronašao je deda, pošto je čuo pucnje iz vatrenog oružja.

Nesrećni čovek je brzo otišao do kuće drugog sina koja se nalazi u neposrednoj blizini i zajedno su pozvali policiju i Hitnu pomoć, ali je za oca i sina tada već bilo kasno.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Inače, kako je deda ubijenom mladića ispričao za portal Nova.rs i Vladan i Dragan su bili bolesni i teško su živeli. Između ostalog, on je istakao i da mu je sin pre nekoliko dana nagovestio da će učiniti nešto strašno, ali nije verovao da je zaista i spreman na takav korak.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar