Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Vladan Đurđević ubio je jutros oko šest sati svog sina Dragana (20), dok je mladić spavao u njihovoj porodičnoj kući u beogradskom naselju Barajevo. Deda ubijenog mladića Dragoljub i dalje je vidno potresen zbog sve što se dogodilo, a kako kaže za portal Nova.rs, rano jutros je čuo pucnje, a potom zatekao tela.

Kako je istakao, on je, čim je začuo pucnje, otišao u susednu kuću, gde mu živi drugi sin kako bi proverio šta se dešava. U povratku, njih dvojica, zatekli su beživotna tela.

Pročitajte još:

„I jedan i drugi su bili bolesni, dete je imalo manu od rođenja, imao je problem s crevima. On je sve znao, mogao je da se kreće, ali teško. Težak je to posao, moj sin je svoje dete u 24 sata po 5, 6 puta morao da presvlači, da mu prinosi. Nije lako.. Bio je unuk i u bolnici. On je ušao u 25 godinu, nije imao nijedan kvaran zub! Još uvek sam u šoku, ne znam odakle Vladanu puška, bio je u Hrvatskoj na ratištu, ali ja je nisam video do sad. On je to krio od mene“, kaže nesrećni čovek za naš portal i dodaje da majka dečaka, odnosno njegova snaja, od kuće otišla pre nekoliko godina.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Kako ističe, pre nekoliko dana se desila jedna situacija, kada je njegov sin gotovo nagovestio da nešto sprema.

„Nagovestio je, rekao je da ne mogu da prežive, rekao mi je pre par dana da će to da uradi za mladence. Bio sam kod njega, pokušavao. I ništa. Imao je u planu da uništi život, imao je i mnogo lekova. Sudbina je učinila svoje. Sin nije imao snage da ode od kuće do puta zadnjih nekoliko dana. Planirali smo drugi sin i ja da ga vodimo da se testira na koronu, ali eto“, kaže čovek.

Podsetimo, zločin se najverovatnije dogodio na spratu porodične kuće, kada je Vladan pucao iz puške, za koju nema dozvolu, u svog sina Dragana, a zatim je ispalio sebi hitac u glavu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare