Policija privodjenje hapsenje
Ilustracija Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Bračni par Drago (54) i Jela Đurić (51) iz sela Melenci, poginuli su u sudaru koji se dogodio jutros oko 5.00 sati.

Mada zvaničnih informacija vezanih za ovu tešku saobraćajnu nesreću još uvek nema, prema nekim nezvaničnim podacima, na automobil marke „opel“ kojim je upravljao Drago Đurić i koji se kretao iz pravca Melenaca prema Zrenjaninu, naleteo je velikom brzinom sivi „reno“ iz suprotnog smera, koji je prešao na drugu stranu kolovoza i u punoj brzini gotovo smrskao vozilo u kojem su bili supružnici Đurić, inače poreklom iz Konjica, iz Bosne i Hercegovine, koji su se, u izbegličkom talasu devedesetih, iz Slavonije, gde su bili privremeno, naselili u banatskom selu Melenci.

Pročitajte još:

„Kako čujem, Drago, koji je bio sposoban čovek, majstor svoh zanata, električar, zidar, sa suprugom Jelom krenuo je ranom zorom u manastir Tumane, a planirali su da posete i ćerku Milicu, koja živi i radi u Novom Sadu“, priča komšija iz Novoseljačke ulice u Melencima, ili Krive Budže, kako popularno zovu ovaj deo sela.

Foto: Shutterstock

Drago je bio veseljak, pun života, vredan i uvek tu za prijatelje, supruga Jela, mirna povučena žena, koja je predano vodila brigu o porodici i naročito ćerki jedinici – dodaje stariji meštanin sela Melenci, koji je, baš kao i brojni okupljeni u centru meštani, u čudu šta se sve i koliko često tragedije dešavaju u ovom, nekada mirnom i pitomom banatskom selu.

Policija Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Saobraćaj u pravcu Melenci – Zrenjanin, bio je u prekidu nekoliko sati nakon teške saobraćajke, a vozilo opel, tj. njegovi ostaci, vozilom šlep službe, uklonjeni su sa desne strane kolovoza iz pravca Melenaca.

„Nisu imali nikakve šanse, na licu mesta su poginuli, automobil je potpuno smrskan, a šta se i kako dogodilo zaista ne znam“, dodaje još jedan stanovnik Melenaca, uz napomenu da je u nesreći učestvovalo i treće vozilo.

U interesu dalje istrage, imena ostalih aktera teške saobraćajne nesreće, nisu saopštena.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća u Mladenovcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare