Uroš i Miloš Panić Foto: Instagram/milos____panic

Odbegla braća Panić, Uroš i Miloš, kumčići predsednika Srbije Aleksandra Vučića, provode se u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu, a čak ni ne kriju svoju lokaciju. Postavlja se pitanje da li je srpska policija obavestila hrvatsku o Panićima, koji se terete za posredovanje u prostituciji, s obzirom da je za njima raspisana potraga.

Panići su već danima u bekstvu, a do pre dva dana nije se znalo u koju su zemlju pobegli. Ipak, zahvaljujući slikama i snimcima iz noćnog provoda, otkriveno je da su neposredno pre akcije hapšenja napustili Srbiju i otišli u Hrvatsku.

Prema dosadašnjim informacijama, Panići se kriju u Zagrebu, a nije poznato da li je srpska policija o tome obaveštena.

Miloš i Uroš Panić Foto: Instagram

Takođe, nije poznato ni da li je hrvatska policija obaveštena o potrazi za Panićima. Portal Nova.rs uputio je pitanja i srpskoj i hrvatskoj policiji kako bismo proverili, međutim, do objavljivanja teksta nismo dobili odgovore.

Pročitajte još:

Interesantno je i da su braća Panić Srbiju napustili samo nekoliko sati pre akcije hapšenja. Zbog toga se sumnja i da im je neko dojavio da sledi akcija, te su iskoristili vreme da napuste Srbiju.

Zgodne maserke, „saloni“ u Zemunu i na Novom Beogradu

Inače, braća Panić su zajedno sa dvoje uhapšenih, Vukom Stankovićem i Sonjom L, organizovali prostituciju, tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene i osumnjičena Sonja L. i na taj način se dogovarale sa klijentima na koju adresu da dođu.

Foto:Screenshot/Instagram

Osumnjičeni Stanković je napravio nalog na društvenoj mreži “Instagram” koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a takođe je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.

Uros Panić i Vuk Stanković Foto: Screenshot/Instagram/vukeeeeee

O Panićima se proteklih godina često pisalo, uglavnom zbog kršenja zakona.

Tako se Uroš Panić, sin Petra Panića, u više navrata susretao sa prekršajnim prijavama zbog saobraćajnih prekršaja, odnosno divljanja na ulicama što je neretko objavljivao na društvenim mrežama.

Uroš Panić Foto: Printscreen/TikTok/uros___panic__

Brza vožnja, kršenje saobraćajnih propisa, kao i vređanje policajaca nezaobilazni su deo njegovih snimaka koje je redovno postavljao na društvenim mrežama.

VIDEO: Zastarele prijave protiv Uroša Panića: I šta sad?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare