Foto: Nova.rs

Navijačka frakcija "Anti Romi" sa Karaburme, koja je jedna od brojnih Partizanovih grupa, viđena je za novog pretendenta na južnoj tribini, nakon pada klana Veljka Belivuka. Vođa grupe "Anti Romi" je Lazar B., a prema saznanjima našeg portala, on je koristio Sky aplikaciju, na kojoj je bio upisan pod pseudonimom Lucifer.

Reč je o aplikaciji čije prepiske praktično predstavljaju ključne dokaze u slučaju protiv ozloglašenog klana Veljka Belivuka.

Podsetimo, uhapšeni pripadnici pomenutog klana aplikaciju su koristili pod kodnim imenima, kako bi se dodatno zaštitili od mogućnosti otkrivanja. Tako se Belivuk upisivao kao Soprano, Miljković – Leon i Kratos, Lalić – Bari, Budimir Marko – Katona, Budimir Miloš – Ares, Draganić – Brale i Boske, Janković – Hel, Đurić – Tajson, Spasojević – Topalović, Tešić – Fleš, Hrvatin – Anakin i Leo Luka, Lakićević – Džeri, Stefanović – BMW, Grek – Ragnarot, Dimitrijević – Šeprtlja, Ivanonski – Engri, Karapandžić – Salvatore, Vučeljić – Struja, Andrić – Disenador, Stošić – Riven.

Pročitajte još:

Ipak, i pored namere da ostanu neotkriveni, ovoj grupi na put su stale strane službe, koje su uspele da otključaju zaštićene telefone.

Oni su preko Skaja razmenjivali jezive fotografije žrtava, dopisivali se i dogovarali o izvršavanju krivičnih dela, a svaki od njih je bio potpisan pod određenim pseudonimom.

Marko Miljković i Veljko Belivuk, Velja Nevolja
Marko Miljković i Veljko Belivuk Foto: Printscreen/Tv Pink

Između ostalog, vođa „Anti Roma# je, takođe,koristio Skaj kao način komunikacije sa saradnicima i to kao Lucifer.

Inače, „Anti Romi“ su stacionirani na Karaburmi, naselju koje je poznato po čestim navijačkim incidentima, a ranije su delali rame uz rame sa „Principima“.

Oni su svojevremeno bili bliski grupi „Alkatraz“, ali su se „razišli“ i stopili sa „Principima“. „Anti Romi“ su ranijih godina slovili za ekstremnu grupu, za koje su često tražene zabrane, odnosno da ne budu puštene na tribine zbog niza incidenata koje su izazivali.

I tokom 2020. su bili u žiži javnosti.

Tada su se grupe maskiranih mladića, tokom policijskog časa, za vreme karantina zbog koronavirusa, pele na krovove višespratnica širom Beograda i pravile bakljade. Zbog njih dosad nije niko uhapšen, a portal Nova.rs ranije je objavio da među bakljašima bili i pripadnici navijačke grupe Partizana „Anti Romi“.

Ipak, o grupi se nije mnogo čulo jer je praktično bila ogranak „Principa“, jer dok su Belivuk i Miljković bili na slobodi cela tribina je bila pod njihovom kontrolom, kao i sve navijačke grupe.

Međutim, sada su se istakli upravo Grobari sa Karaburme, koji pretenduju da preuzmu poslove uhapšenog Belivuka, na čelu sa pomenutim Lazarom B.

Sa druge strane, spominje se i podatak da su Principi i dalje glavni, kao i da se još uvek za sve pitaju, da li preko „Anti Roma“ ili na neki drugi način, još uvek nije poznato.

BONUS VIDEO: Sve veze Veljka Belivuka i Aleksandra Vučića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar