Foto:Screenshot/Instagram

Mario Zdravković (22) iz Vrnjačke banje, koji se od prošlog vikenda nalazi u bekstvu nakon što je u tuči kamenom smrskao lobanju Aleksandru A. (29) koji je u teškom stanju, godinama unazad teroriše ovo turističko mesto pored Kraljeva. U poslednje dve godine učestvovao je u preko dvadeset tuča, a procesuiran je za samo jednu i to - prekršajno.

Divljanje huligana Maria Zdravkovića  u Vrnjačkoj banji pokušavala je da stane na put policija, ali bezuspešno. Zbog izazivanja preko dvadeset tuča, policija je pisala prijavu, a procesuiran je samo u jednom slučaju, prekršajno i kažnjen novčano.

Policija je pretresla kuću u Vrnjačkoj Banji u kojoj živi sa roditeljima.

Aleksandar Arsić Foto: Facebook/Aleksandar Arsic

„Ako je policija stalno podnosila prijave, a ovaj nasilnik uvek puštan, onda je pravosuđe napravilo najveći problem. Mario je u bekstvu, a ostali se šetaju po Banji. Inače, kako su mi rekli, ta grupa se kroz Banju kreće kao čopor. I maltretiraju i prebiju svakog ko im se ne svidi“, priča otac Radivoje, dodajući da su mu u celom nemilom događaju puno pomogli iz ovdašnjeg Doma zdravlja.

Tuča i prebijanje Aleksandra A. se dogodlilo u parku kod Specijalne bolnice Merkur u subotu jedan sat iza ponoći. Mladić je sa par drugova bio u kafeu Kocka pab koji se nalazi nedaleko od mesta prebijanja. Ali, nakon izlaska iz tog kafea, sačekala ga je grupa koju je predvodio Mario Zdravković i oni su se se u jurnjavi i tuči, pomerili do Merkura.

Na tom mestu su ovom mladiću i nanešene povrede glave, opasne po život.

Pretučeni mladić u teškom stanju

Pretućeni Alčeksandar A. još uvek je u teškom stanju, alekari KC Kragujevac njegovo stanje vode kao kritično. On je priključen na aparate i pod neprekidnim je nadzorom lekara. Njegov otac ispričao je za naš portal da mu je sin pretučen do neprepoznatljivosti. 

Bonus video: Tuča huligana u bilijar klubu u Pančevu 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar