Foto: MUP

Uhapšeni Marko i njegova devojka Azra imali su jednu od ključnih uloga u pripremi za likvidaciju Ranka Radoševića na bezniznskoj pumpi u Rušnju.

Marko Pjanović iz Brčkog koji se dovodi u vezu sa ubistvom Ranka Radoševića Eskobara u Beogradu, a koji je uhapšen večeras u Bijeljini, dečko je Azre Šabanović, koja je uhapšena sinoć u Sarajevu takođe zbog saučesništva u ovom ubistvu.

Pročitajte još:

Pjanović je inače jedan je od vođa navijača Partizana u Brčkom. Za sada nije poznato koja je bila njegova uloga u ubistvu, dok se za Azru sumnja da je ukrala automobil „golf 4“ koji je predala izvršiocima ovog dela, Stefanu Z. (28) i Luki V. (26) koji su ga kasnije zapalili na Petlovom brdu.

Kako Kurir saznaje, Azra i marko imali su ulogu da ispitaju teren i dogovore kupovinu automobila.

– Azra i Marko su se pretvarali sa su kupci. Bili su dan ranije na Eskobarovom placu polovnih vozila, kao zainteresovani za kupovinu, navodno dogovorili kupovinu jednog automobila marke VW. Sutra su u zakazano vreme za kupoprodaju na pumpu umesto njih dvoje, došle ubice – navodi sagovornik Kurira iz istage.

Inače, navijači Partizana, poznatiji kao „grobari“, u Brčkom su poznati po brojnim incidentima. Najpoznatiji je iz 2020. godine kada je jedan od njihovih pripadnika pucao iz automatskog oružja na navijače Crvene zvezde koji su krenuli na utakmicu u Beograd.

****

BONUS VIDEO: Policijski uviđaj na pumpi na kojoj je ubijen Ranko Radošević

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar