zapaljeni automobil
Foto: Shutterstock

Kamere su snimile čoveka u garaži tržnog centra "Delta" u Banjaluci kako poliva haubu terenca benzinom, a onda pali vozilo i beži.

Mediji u Bosni i Hercegovini emitovali su snimak iz podzemne garaže u tržnom centru „Delta“ u Banjaluci, na kome se vidi čovek, obučen u crno, sa kačketom na glavi kako prilazi „rendž roveru“ Božane Vujinović, a u ruci drži flašu sa, najverovatnije, benzinom.

On je polio haubu vozila, a potom bacio zapaljeni papir i tada je buknuo plamen. Druga kamera je snimila istog čoveka kako posle paljevine beži iz garaže.

Pročitajte još:

Ranije danas policija je saopštila da je prijavljen požar u 16.35 časova, kao i da je jedno vozilo oštećeno, a da se uzroci požara istražuju.

Za sada nije poznat povod zbog kojeg je vozilo zapaljeno.

Božana je postala poznata široj javnosti sa Aleksandrom Vuksanovićem, mnogo poznatijim pod umetničkim imenom Aca Lukas. Takođe sepominjalo i da je bila u vezi sa poznatim brazilskim fudbalerom Neimarom.

BOžana ima i debeo policijski dosije, hapšena je u hotelu u Bečićima u Crnoj G0ri, zajedno sa jednom prijateljicom i šestoricom turskih državljana, a takođe je navodno privođena i u slučaju „elitne prostitucije“ zajedno sa starletom Milicom Živanović, poznatijom pod nadimkom Mimi Oro.

 

 

****

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za pranje novca

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar