Foto: Društvene mreže

Telo Ivane K. (26) pronađeno je pre više od dve nedelje u stanu na Zvezdari, a nedelju dana kasnije saopšteno je da je reč o ubistvu. Ivanin ubica još uvek nije uhapšen, a u medijima se pojavila informacija da je osumnjičen i da svi tragovi vode ka J.G., Albancu iz Crne Gore, međutim, policija ove navode još uvek nije potvrdila. On je pridobio pažnju javnosti jer se od samog pronalaska tela studentkinje oglašavao na društvenim mrežama i objavljivao potresne poruke opraštanja od Ivane.

J.G. je aktivan na društvenim mrežama i od samog pronalaska beživotnog tela Ivane K. on je javno objavljivao njihove zajedničke fotografije, uz potresne poruke.

Foto: Instagram

On je planinarski vodič, a prema fotografijama, bio je zajedno sa Ivanom na nekim putovanjima.

„Nije nam se dalo da se još jednom vidimo na lepim tvojim omiljenim Prokletijama“, napisao je J.G.

Najskorije objave su od juče, a u pitanju su video zapisi uz tužne poruke, koje su pretpostavlja se upućene Ivani.

„Nedostaju mi naši dani kada je sve bilo jednostavno. Kada mi je za osmeh bilo dovoljno samo da te vidim i čujem“, samo je jedna od poruka koju je J.G. javno podelio na Instagramu.

Foto: Instagram

U medijima se pojavila informacija da svi tragovi vode upravo ka njemu, kao i da je on osumnjičen za monstruozno ubistvo. Navodno je u stanu pronađen njegov DNK. Ipak, ove informacije nisu potvrđene zvanično od strane nadležnih organa. S obzirom na to da je J.G. iz Crne Gore, nije poznato ni da li je za njim raspisana poternica.

Foto: Instagram

Ubica je neko koga je Ivana dobro poznavala

Prema nepotvrđenim informacijama, pretpostavlja se da je nesrećna devojka poznavala ubicu i da ga je kobnog dana pustila u svoj stan.

Pročitajte još:

Na to je na samom početku ukazivala i činjenica da u stanu nije bilo znakova bilo kakve premetačine, te da je da on bio zaključan spolja. Pretpostavlja se da je ubica ušao u stan, ubio mladu devojku, a potom izašao i zaključao ga.

Podsetimo, beživotno telo ubijene studentkinje, pronašla su njena braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, došli su do stana gde su preko prozora videli da ona nepomično leži na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Pozvali su policiju koja je po ulasku u stan pronašla modrice po vratu devojke, kao i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom.

Nedelju dana nakon toga, 30. decembra se oglasilo Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je saopštilo da rezultati obdukcije ukazuju da je reč o ubistvu, kao i da se traga za NN počiniocem.

BONUS VIDEO: Zemun, mesto ubistva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar