Foto:Screenshot/Facebook/Ivana Krivokapić

Na dan kada bi Ivana K. proslavila 27. rođendan, studentkinja koja je krajem prošle godine ubijena na Zvezdari, nezvaničnim putem saznalo se i ko je navodno stoji iza njenog ubistva.

Njen stric, M. K., na društvenim mrežama posvetio je ubijenoj rođaki poruku povodom njenog rođendana.

„Strikova lepotica danas bi napunila 27. godina, prerano ubrani cvete! Onaj ko ti tako mladoj život uze gubale ga naše gorke suze. Nadam se da si sada na mnogo lepšem i boljem mestu. Neka te gospod nastani u rajsko naselje, a tvojoj napaćenoj duši podari večni mir, večnaja pamjat“, napisao je on.

Foto: Printscreen Facebook

Juče je objavljeno da je za ubistvo mlade Ivane osumnjičen je njen prijatelj J.G. koji se nedeljama nakon otkrivanja zločina oprašta potresnim objavama od nje.

Foto:Screenshot/Instagram/jetmir_guide_gocaj

Kako su mediji preneli juče, njegovi DNK tragovi pronađeni su u stanu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je J. G., koji je inače Albanac iz Crne Gore, ubica. Osumnjičeni mladić je dopratio Ivanu kući kobne večeri, a nakon toga je počeo da davi devojku tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta.

Pročitajte još:

Podsetimo, beživotno telo ubijene studentkinje, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, došli su do stana gde su preko prozora videli da ona nepomično leži na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Pozvali su policiju koja je po ulasku u stan pronašla modrice po vratu devojke, kao i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

BONUS VIDEO: Uviđaj u Subotici na mestu zločina gde je čovek ubio suprugu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar