Foto:Ivan Dinić/Nova S/Vesna Lalić

Osnivac Fondacije "Tijana Jurić", Igor Jurić, izjavio je prilikom gostovanja na televiziji K1 da je uvek na strani žrtava i da im veruje, kako u slučaju profesora glume Miroslava Mike Aleksića, tako i u slučaju glumca Branislava Lečića. On je istakao i da je čuo da ima više Lečićevih žrtava.

„Zaista nisam upoznat sa slučajem Lečić, koji je bio i ambasador Fondacije „Tijana Jurić“. To je pokazatelj da nismo imali nikakvu naznaku da tako nešto postoji i da neko ima takva iskustva sa Lečićem“ istakao je Jurić, gostujući u petak u „Uranku“ na K1, pišu Novosti.

Pročitajte još:

Na pitanje da li mu se javila još neka žrtva silovanja ili seksualnog uznemiravanja od strane Branislava Lečića, Jurić je odgovorio da nije, ali da je čuo da one postoje.

Podsetimo, Branislava Lečića je prijavila glumica Danijela Štajnfeld za silovanje. On je istakla da je on moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao maja 2012. godine, nakon čega je ona otišla u Ameriku.

Ona je do detalja ispričala šta je pretrpela, a o celom događaju snimila je i film „Zaceli me“.

Inače, pored Štajnfeld, nedavno je i nekadašnja glumica Merima Isakovića, u velikoj ispovesti za „Nedeljnik“, ispričala da ju se Lečić seksualno napastvovao.

Ona je istakla da se to dogodilo u stanu glumca, ali da ju je tada spasio problem sa kičmom, koji je imala.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare