Osumnjičeni za silovanje devojčice (11) u Prištini Foto: Društvene mreže
Osumnjičeni za silovanje devojčice (11) u Prištini Foto: Društvene mreže

Kosovska javnost zgrožena je silovanjem devojčice (11) u Prištini, građani su protestovali protiv seksualnog nasilja, a u javnost izlaze novi mučni detalji nezapamćenog zločina.

Kosovksa javnost ostala je u šoku posle nezapamćenog zločina, kada je devojčica (11), koja se nalazila u jednom parku u Prištini silovana, a na Instagram nalogu organizacije koja se bori protiv nasilja nad ženama i seksualnim manjinama feminism.ks objavljeni su pojedini detalji ovog gnusnog čina.

Pročitajte još:

„Devojčica je bila u parku u Prištini kada joj je prišao E.R. (26) i rekao joj: „Dušo, sviđaš mi se“, ubrzo nakon toga joj je dodirnuo stomak i leđa. Doveo ju je u neprijatnu situaciju, ali ona nije mogla da reaguje jer joj je nasilnik stavio ruku na usta kako bi ćutala. Tu je bio i njegov mlađi brat. Skinuli su devojčicu, a E.R. je prvi silovao. Brutalno iživljavanje nastavio je njegov mlađi brat G.R. Međutim, ni to im nije bilo dovoljno. Pridružila su im se trojica prijatelja i silovali je jedan po jedan“, napisali su na Instagram nalogu.

Ovo iživljavanje je trajalo sedam sati, a nesrećnu devojčicu je našla majka. Kada je dete objasnilo šta se dogodilo, o svemu je obaveštena policija. Ubrzo je krenula potera za silovateljima i počela su hapšenja. Zbog sumnje da su silovali devojčicu uhapšeno je pet osoba, od toga trojica maloletnika. Iza brave su Ekrem R. (26) i njegov brat G.R. (16) , G.J. i Dž.S, kao i Š.K, Njima je određen pritvor.

Zbog ovog zločina ostavku je podneo i direktor kosovske policije.

***

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za pedofiliju u okviru policijske akcije „Armagedon“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare