Foto: Shutterstock/Stefan Popovats

U policijskoj akciji koja je sinoć izvedena na Jahorini, o kojoj pišu svi mediji u regionu, uhapšeni su pripadnici i "škaljarskog" i "kavačkog" klana. Kako Nova.rs saznaje od izvora iz istrage ovog slučaja, policija sumnja da se pripremao novi obračun između pripadnika ove dve grupe, kao i da je centralna figura mogućeg sukoba bila Tamara Zvicer, supruga vođe "kavačkog" klana Radoja Zvicera, koja je s decom boravila na Jahorini.

Izvor Srpskinfo otkriva sve detalje, kako je teklo hapšenje ovih opasnih kriminalaca iz Crne Gore.

„Policija je došla do informacija da se tri veoma opasne osobe nalaze u jednom hotelu na području Jahorine i proverama su te informacije potvrđene. Veoma brzo je organizovana akcija, posle koje je usledilo hapšenje pomenute trojke“, ističe sagovornik. On je pojasnio da je policija odlučila da svu trojicu zajedno uhapse zbog njihove moguće povezanosti sa krivičnim delima oko droge i oružje, ali i zbog toga što se radi o opasnim osobama povezanim sa jednim od najopasnijih klanova na ovom području.

Tamara i Radoje Zvicer, Foto: Privatna arhiva/detective-info.com.ua

„Ubrzo je policija došla do informacije da su njih trojica u automobilima i organizovano je hapšenje. Nakon što su dobili informacije da su Kršić, Roganović i Sjekloća u pokretu, pokrenuta je akcija hapšenja“, otkriva sagovornik.

Policija je zatim blokirala ulice na Jahorini i zaustavila je „golf 5“ u kojem je bio Kršić i „golf 7“ u kojem su se nalazili Roganović i Sjekloća.

„Zatim su oni i vozilo pretreseni, kao i apartman u jednom hotelu u kojem su boravili. Nakon pretresa svi su uhapšeni“, ističe izvor Srpskainfo.

Dodaje da je najopasniji među njima bio Kršić, za kojim su u jednom trenutku bile raspisane čak tri crvene Interpolove poternice zbog razbojništava i drugih krivičnih dela u Srbiji i Visbadenu.

„Takođe je utvrđeno da je ova osoba odslužila i više zatvorskih kazni u raznim evropskim zemljama“, dodao je izvor Srpskainfo. U akciji hapšenja učestvovao je veliki broj policajaca, ali i onih koji su bili naoružani dugim cevima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)