Alan Kožar i Darko Šarić Foto: Savo Prelević/Vijesti.me, Filip Krainčanić/Nova.rs

U dvojicu škaljaraca ispaljeno je 29 metaka, a iako nije bilo potrebe za toliko zrna, ubice je pokretala mržnja i želja da žrtve ne samo ubiju, već i unakaze. Tela Alana Kožara i Damira Hadžića, na Krfu u Grčkoj, pronašla je maserka, jer škaljarci, iako u bekstvu, nisu želeli da se liše luksuza na koji su navikli.

Specijalno državno tućilaštvo Crne Gore donelo je danas naredbu o sprovođenju istrage protiv Radoja Zvicera, Milana Vujotića Draka Šarića i drugih optuženih kojima se na teret stavlja ubistvo dvojice pripadnika suparničkog, škaljarskog klana, Alana Kožara i Damira Hadžića, na grčkom ostru Krf, u julu 2020. godine. Time su potvrđene glasine da je Darko Šarić zapravo „kavčanin“.

Pročitajte još:

U julu 2020. godine grčko ostvo Krf potresao je jezivi zločin, kada su ispred jedne vile u slabije naseljenom delu ostrva, pronađeni leševi dvojice „Slovenaca“ koji su bili skoro razneti mecima. Za „Slovence“ se uskoro ispostavilo da su imali lažna dokumenta te države i da su to Crnogorac Alan Kožar i Srbin Damir Hadžić. Krvavi rat narko-klanova iz Kotora, stigao je u Grčku.

Alan Kožar bio je vođa barske ekipe, vrlo bitne grupe u škaljarskom klanu, dok je Užičanin Damir Hadžić (45) važio za jednog od najopasnijeg likvidatora tog klana, na čiji se teret stavljalo nekoliko likvidacija članova suparničke kriminalne grupe.

Alan Kožar Foto: Savo Prelević/Vijesti

Kožara i Hadžića sačekao je u zasedi odred smrti „kavačkog klana“ jer je napadačima bilo izuzetno važno da nikako ne prežive. Kada su se vratili do vile, na njih je otvorena vatra iz nekoliko različitih pravaca. Napadnuti ljudi nisu imali šanse da prežive, a ispaljeno je ukupno 29 metaka.

Unakažena tela pronašla je maserka koja je došla na zakazani termin. Iako u bekstvu, jer su ih tražile srpska i crnogorska policija, ali i neprijatelji iz suparničkih kriminalnih grupa, Kožar i Hadžić nisu hteli da se liše luksuza.

Iznajmili su i luksuzno vilu na usamljenom delu ostrva, ali to je samo pomoglo napadačima, koje niko nije ni video ni čuo.

BONUS VIDEO: Hapšenje Darka Šaića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar