Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Saša S. (50) iz Velikog Gradišta uhapšen je zbog sumnje da je u svojoj kući nožem izbo prijatelja Željka I. (41). Do obračuna je, kako navode naši mediji, navodno došlo zvog muzike.

Sumnja se da su Saša S. i Željko I. sedeli kod Saše u kući, družili se, pili alkohol i slušali muziku. S njima u društvu bila je i Sašina ćerka, kao i još jedan poznanik, a među njima je u jednom trenutku izbila svađa.

„Za stolom u kući se pilo i slušala se glasna muzika. Društvo je navodno pilo čitavog dana, a nastavili su da piju i kad je počeo policijski čas. Puštali su i glasnu muziku. Svako od njih je naručivao pesmu koja mu se sviđa. Međutim, dok su puštali muziku, Saša i njegova ćerka su se posvađali oko odabira pesama, pa je on nasrnuo na devojku“, kaže izvor za naše medije.

Prema njegovim rečima, Željko I. je tada skočio da ih razdvoji.

„Govorio im je da se ne svađaju zbog gluposti, da će sve biti u redu, ali uzalud. Otac i ćerka su grmeli, cela kuća se tresla. Videvši da će Saša početi da bije ćerku, Željko se isprečio između njih i počeo je da se rve sa Sašom, koji je uspeo da dograbi nož iz kuhinje. Počeo je besomučno da ubada Željka po stomaku, leđima i vratu“, kaže izvor i dodaje da je krv šikljala na sve strane. – Povređeni Željko je nekako uspeo da se otrgne pomahnitalom drugu i da izađe na ulicu. Počeo je da beži, ali se srušio nasred puta posle 20 metara. Onesvestio se jer je izgubio dosta krvi“ kaže izvor.

Lekari su zatekli Željka svog krvavog i bez svesti na ulici. On je smešten u požarevačku bolnicu. Povrede su okarakterisane kao opasne po život, ali je on trenutno u stabilnom stanju.

Osumnjičeni Saša S. je uhapšen u svojoj kući i sumnjiči se za pokušaj ubistva. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.