Aleksandar Halabrin Foto: Privatna arhiva/ Aleksandar Halabrin

Aleksandar Halabrin (26) iz Janošika kod Alibunara, koji je nestao 20. marta na Banjici u Beogradu i koji je mesec dana kasnije pronađen mrtav u mestu Parcani kod Sopota, navodno je bio blizak pripadnicima navijačke grupe "Zabranjeni".

Telo Halabrina pronađeno je zakopano u selu kod Sopota, sa prostrelnom ranom na glavi, a tokom istrage utvrđeno je da je mladić ubijen iz vatrenog oružja. Nakon skoro mesec dana od pronalaska njegovog tela, došlo se do novih saznanja u istrazi, a prema pisanju portala Blic.rs, Halabrin je bio blizak navijačkoj grupi Grobara, odnosno, on je povezivan sa Nenadom Alibegovićem zvanim Alibeg, nekadašnjim vođom grupe „Zabranjeni“.

Kako prenosi taj portal, sa Alibegovićem, koji je ranjen krajem januara ove godine, u trenutku napada je bio upravo Halabrin. Nekadašnji vođa „Zabranjenih“ je izrešetan u Ulici narodnih heroja na Novom Beogradu, a upravo ga je Halabrin odvezao do Urgentnog centra. Zasad nije poznato na koji način su se poznavali Alibegović i Halabrin. Ipak, slučaj nestanka, a potom i pronalaska Halabrina, od samog početka izazivao je određene sumnje.

Podsetimo, nekadašnji vođa navijačke grupe „Zabranjeni“ teško je ranjen krajem januara ove godine. To nije bio prvi napad na Alibegovića, a on se i 2010. godine našao na meti napadača, koji su pucali na njega. Inače, Alibegović iza sebe ima poduži krivični dosije i više desetina krivičnih prijava.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)