Ilustracija Foto: Shutterstock/Hadrian

Protiv Nišlije (39) policija će u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio četiri krađe i četiri krivična dela falsifikovanja i zloupotrebe platnih kartica.

„Sumnja se da je on, decembra prošle godine, iskoristivši nepažnju vozača, iz četiri automobila koja su bila parkirana, ukrao dva mobilna telefona, dve torbice sa novčanicima, jednu platnu karticu i novac. Takođe, sumnja se da je sa ukradenom platnom karticom sebi kupio laptop, televizor i usisivač“, saopštila je policija.

Operativnim radom kriminalističke policije, kradljivac je identifikovan i pronađen, tako da će protiv njega biti pokrenut krivični postupak.

Osumnjičeni kradljivac je koristio nepažnju vozača automobila koji su stavljali vozila na kratko, sa upaljena četiri žmigavca, da bi završili neki posao na brzinu.

„Jedan od oštećenih je radnik prodavnice tehničke robe koji je zaustavio kombi da iznese neke kutije, kada je ovaj lopov prolazio ulicom. On je video novac u postudi kod volana, iskoristio trenutak nepažnje vozača koji je iznosio robu, i uzeo ga. Ispostavilo se da je tu bilo oko 60.000 dinara. Drugom oštećenom, koji je radnik picerije, ovaj kradljivac je ukrao novčanik sa platnim kartcama i novcem, dok je izašao da isporuči picu. Tim karticama je posle sebi kupio TV, laptop računar i usisivač koji su pronađeni kod njega sa sve računima“, kazao je izvor Blica.

Tehnička roba koja je kupljena platnim karticama je pronađena, kao i deo ukradene dokumentacije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar