Ilustracija Foto:N1

Tokom prethodne noći, kragujevačka policija je isključila iz saobraćaja i privela tri vozača koji su bili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Svima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak, saopštila je policija u tom gradu. 

U kontroli saobraćaja na teritoriji Kragujevca, policija je u noći između ponedeljka i utorka  zatekla više vozača koji su  upravljali vozilom pod dejstvom narkotika.

Prvo je oko 1.30 u Ulici kneza Miloša zaustavljen vozač Opela (29) za koga je testiranjem ustanovljeno da je pod dejstvom kanabisa.

Pola sata kasnije u Ulici Milentija Popovića, policija je za volanom  Citroena zatekla mladića (24) koji je, takođe, bio pozitivan na kanabis.

Tokom intenzivne kontrole u 3 sata i 15 minuta, policija je testiranjem otkrila prisustvo narkotika i kod vozača Renoa(19) koji je zaustavljen u Ulici kraljevačkog bataljona.

Kod svih vozača ustanovljeno je prisustvo kanabisa. Oni su privedeni i zadržani, a protiv njih će biti pokrenut prekršajn postupak, saopštila je kragujevačka policija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar