Foto:instagram.com/vojkan.krsti

Vlasnik firme "Elita gradnja" d.o.o. Beograd Vojkan Krstić, koji je i prvi čovek Spasilačkog centra Srbije, uhapšen je danas zbog mahinacija sa fiktivno fakturisanim ugovorima o otpadu, a na štetu tri beogradske opštine od oko 10 miliona dinara. Naime, Krstić je poznat na društvenim mrežama, po objavljivanju šaljivog sadržaja, možda čak i u rangu sa TikTok nalogom Gorana Vesića.

Uhapšeni Krstić na svom instagram nalogu objavljuje sadržaje iz svog privatnog života, te se mogu videti fotografije sa tompusima iz kancelarije, do malo privatnijeg sadržaja – kako se penje na veš mašinu i javno traži „domaćicu“ za kuću.

Prema objavama koje se mogu videti, Krstić uživa u proslavama, ali i deli video zapise sa svog radnog mesta.

Bio je i na imanju porodice Đoković, gde se uslikao sa Novakovim ocem Srđanom.

Interesovanja Krstića su mnogobrojna, a među njima se ističe i njegova naklonost prema muzici, te je njegov profil pun fotografija njega kako svira klavir i harmoniku.

„Običan čovek koji živi svojom dušom i srcem“, kao i „Zato što sam ja vaš brat“, su neki od opisa kojima sebe opisuje uhapšeni Krstić.

„Mašina je došla, a još kada bi se našla neka domaćica da zna da je uključi“, napisao je Krstić u opisu fotografije na kojoj se penje na veš mašinu.

Takođe, vlasnik „Elita gradnje“ često deli i svoje fotografije uz filozofske citate, poput „duša je čudna stvar niko ne zna gde se nalazi, a svi znaju kako zna da zaboli“.

„Baci me vukovima i vratiću se vodeći čopor“, hvalio je sebe Krstić.

Krstić i još šest osoba, među kojima su i opštinski funkcioneri, uhapšeni su u akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova kojom je koorodiniralo Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Obavljeni su pretresi na više lokacija u Beogradu kao i u Jajincima, gde se nalazi objekat Spasilačkog centra Srbije, za koji očevici kažu da više liči na kasarnu, a nalazi se u blizini porodične kuće roditelja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Krstić je poznat investitorima i vlasnicima građevinskih firmi u Beogradu koji su ga u više navrata optužili da ih ucenjuje, zahtevajući od njih da šut i otpad sa gradilišta voze na njegove divlje deponije, na čemu on zarađuje velike sume novca.

Na kraju, Krstićev profil se sigurno može takmičiti po bogatom sadržaju i sa instagram profilom predsednika Vučića ili TikTokom zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.

BONUS VIDEO: Sićve011 ponovo zasijao na TikToku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar