Inspektor Vučićević: Odakle vlasniku „Informera“ rezultati Rebićevog poligrafa

Hronika 11. okt. 202115:18 > 15:57
Podeli:
Dragan J. Vučićević i Vladimir Rebić Foto: E-stock/Dimitrije Goll, Filip Krainčanić/Nova.rs

Dragan J. Vučićević, vlasnik tabloida "Informer", gostujući u emisiji na Pink TV, izjavio je da "slučajno" zna rezultate poligrafskog testiranja direktora policije Vladimira Rebića, u slučaju "Jovanjice". Kako to rezultati poligrafa slučajno dospeju u ruke vlasnika režimskih medija, nije poznato, kao ni zašto taj posao nije ostavljen nadležnim institucijama.

Na Tviteru je osvanuo isečak iz emisije na televiziji, gde Vučićević priznaje da zna kakvi su bili odgovori Vladimira Rebića na poligraf i da je „jasno kako je prošao poligraf“.

„Direktor policije Rebić, i on je bio na poligrafu. Slučajno znam njegove odgovore: „Ne znam, ne znam, ne znam, ne sećam se, ne znam“, i onda kaže prošao sam poligrafe“, izjavio je vlasnik „Informera“.

Pročitajte još:

Postavlja se pitanje i kako vlasnik „Informera“ „slučajno“ zna odgovore direktora policije, ali i da li će nadležne institucije eventualno reagovati jer je očigledno da im službene beleške cure u javnost, pa izgleda da svako može da ima uvid u iste.

Takođe, postavlja se pitanje i kako da očekujemo epilog „Jovanjice“ i razrešenje umešanosti države u najveći posao sa marihuanom u Evropi, ako detalji iz istrage, koja je usko vezana s pomenutim imanjom, cure u javnost.

Podsetimo, Sektor unutrašnje kontrole MUP-a nedavno je pozvao na saslušanje direktora policije Vladimira Rebića, načelnika Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodana Milenkovića i šefa operative Dušana Mitića.

Rebić je prošle nedelje izjavio da su besmislene tvrdnje Koluvije da je nezakonito uhapšen i da su pripadnici policije na njega vršili pritisak da za uzgoj marihuane na plantaži Jovanjica okrivi brata predsednika države Andreja Vučića i biznismena sa Kosova Zvonka Veselinovića.

O tome da je pristao na poligraf i prošao ga, sada smo saznali, doduše ne od nadležnih institucija kojima je to posao, već od Dragana J. Vučićevića, slučajno, baš kao što je i on slučajno saznao rezultate poligrafa.

BONUS VIDEO: Da li postoji namera da se Jovanjica i druge brojne afere do kraja razreše 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar