Foto: Ajdin Kamber/Shutterstock

Hrvatska policija uhapsila je Šibenčanina (19) i državljanku Srbije koji su osumnjičeni da su bili makroi dvema devojkama iz Brazila. Pažnju inspektora privukli su kada su dali oglas.

Kada su Šibenčanin (19) i njegov prijatelj (23) iz Srbije odlučili da organizuju „prodaju ljubavi“ u šibenskom kraju, ali i šire, nisu razmišljali o posledicama koje je nosio ovakav vid posla, piše jutarnji.hr.

Pročitajte još:

Trenutno se iza rešetaka šibenskog zatvora nalaze dva mlada makroa jer su, sudeći po krivičnoj prijavi, od 3. do 13. septembra regrutovali dvoje brazilskih državljana od 23 i 35 godina da svojim maštovitim oglasima punim strastvenih ponuda pružaju seksualne odnose.

Osim u Šibeniku, brazilske devojke bile su u ponudi i u drugim gradovima, a kako su otkrili šibenski inspektori, dvojac je za ovu svrhu napravio oglas na internetu sa objavljenim fotografijama devojaka i dogovorio usluge sa klijentima. S obzirom na egzotičnu ponudu, telefoni su im zvonili kao ludi.

Dobit od pruženih usluga delili su sa prodavačicama ljubavi, a istovremeno je otkriveno da su osumnjičeni deo novca dobijenog od seksualnih usluga dobijali uplatama na svoje račune.

Foto:Shutterstock

Policija tereti posrnulog 19-godišnjaka za dva krivična dela prostitucije, kao i devojku koja je završila iza rešetaka za druga krivična dela.

Policija sumnja da su u tom kratkom periodu, prema prikupljenim saznanjima, uspeli da zarade samo 582 evra vanredne materijalne koristi. O svojim potezima s druge strane zakona moći će u miru da razmišljaju u ćelijama Kazneno-popravnog zavoda narednih mesec dana, jer im je to naložio istražni sudija Županijskog suda kada je odlučio o pritvoru.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za kjrijumčarenje droge

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar