nikšić izbori
Foto: Shutterstock/Natalya Volchenkova

Budvanska policija uhpasila je jutros državljanku Srbije M.M (40) jer je lažno prijavila da ju je sinoć u jednom budvanskom hotelu silovao nevenčani suprug V. T.(32).

To je “Vijestima” nezvanično potvrđeno u budvanskoj policiji.

Kako saznaje portal, sinoć je osoblje hotela u kome je odseo ovaj par pozvalo policiju. Oni su policijskoj stanici naveli da gošća hotela želi da prijavi fizički napad od strane svoga ljubavnog partnera. Na lice mesta stigli su pripadnici Interventne jedinice budvanske policiji koji su odveli srpsku državljanku u stanicu policije kako bi podnela prijavu.

Ona je, kako „Vijesti“ saznaju, pred inspektorima saopštila da ju je vanbračni suprug silovao, te da je posle toga nestao u nepoznatom pravcu. O slučaju je odmah obavešten viši državni tužilac, koji je naložio da se u kotorskoj bolnici uradi ginekološki, ortopedski i hiruški pregled.

Istragu je po nalogu višeg tužioca preuzela budvanska kriminalistička služba. Tokom noći, osumnjičeni V. T. je uhapšen na području kolašinske opštine, nakon što je za njim budvanska policija raspisala poternicu.

On je jutros doveden u stanicu policije Budva.

Tada dolazi preokreta, srpska državljanka nakon što su u bolnici izvršeni pregledi, menja iskaz pred budvanskim inspektorima. Zatražila je da povuče prethodnu prijavu, jer kako je kazala inspektorima, ona je ceo slučaj izmislila. Tada inspektori o svemu obaveštavaju višeg tužioca , koji je slučaj prepustio kolegama u kotorskom tužilaštvu.

Kotorski tužilac je delo kvalifikovao ka krivično delo lažno prijavljivanje, nakon čega je M. M. uhapšena.

Bonus video: Nijagarini vodopadi u bojama srpske zastave

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)