Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

Automoto savez Srbije u najnovijem izveštaju o stanju na putevima i graničnim prelazima navodi da je zbog radova na deonici Novi Sad Centar - Novi Sad Istok izmenjen režim saobraćaja tako da vozila idu preticajnom trakom, a planirano je da radovi budu završeni sutra do 16 časova.

Do 29. maja od 7 do 15 časova izvodiće se radovi na deonici Leskovac (Bratmilovce) – Gornje Dragovlje zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 30. maja itvodiće se od Kovina ka Pančevu, od raskrsnice sa ulicom Bore Stankovića do raskrsnice sa ulicom Cara Lazara, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom. Takođe do 30. maja odvijaće se radovi na asfaltiranju kolovoza na deonici Boljevac- Rtanj. Za vreme izvođenja radova saobraćaja će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, regulisano semaforima.

Sutra od 7 do 16 časova planirani su radovi na deonici Stolice – Krupanj, a u zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Do 28. maja zbog radova na deonici petlja Mali Požarevac-petlja Umčari u smeru ka Nišu za saobraćaj će biti zatvorena preticajna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati zaustavnom trakom i preticajnom trakom suprotnog smera.

U smeru ka Beogradu za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom trakom.

Radovi na kolovoznoj konstrukciji na deonici Stepojevac-Lazarevac (Ibarska magistrala), leva traka u smeru Beograd-Čačak biće produženi do 8. juna i odvijaće se do 7 do 17 časova. Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila iz oba smera, uz semaforsku signalizaciju.

Na naplatni stanicama vozila se ne zadržavaju, kao ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima. Teretna vozila na prelazima čekaju na Batrovcima 360 minuta, kao i na Horgošu, na Kelebiji, Bogojevu i Bezdanu 300, a na prelazu Šid čak 540 minuta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar