Foto: Nova.rs

Grupa navijača okupljenih oko Fudbalskog kluba Partizan proteklih dana su u svojim naseljima organizovali takozvane bakljade i iscrtavanje različitih grafita povodom rođendana Marka Miljkovića Mareta, desne ruke Veljka Belivuka koji je zajedno sa njim uhapšen početkom februara.

„Još volimo te zar neko može to da zabrani, da si gori, da najgori si, mi smo na tvojoj strani! Srećan rođendan našem bratu Miljković Marku!“, napisano je ispod jedne od objava na Instagram, ispod fotografije na kojoj se vidi bakljada.

Na drugoj objavi ispisano je „Najjače su glave Velja i Mare“…

Foto:printscreen/instagram

Od kako su Belivuk i Miljković i njihovi najbliži saradnici iza rešetaka, na raznim „Grobarskim“ stranicama na Fejsbuku i Instragramu korisnici im neprestano pružaju poruku različitim ispisima i pesmama.

Foto:printscreen/instagram

Podsetimo, Belivuk i Miljković i članovi njihove kriminalne organizacije uhapšeni su početkom februara u velikoj akciji MUP i BIA, a do sada je zaplenjena velika količina oružja, novca, pretreseni su objeki širom Srbije za koje se veruje da ih je grupa koristila kao skrovišta. U svojstvu građana su povodom njihovog slučaja ispitani brojni građani poput Slaviše Kokeze, Dijane Hrkalović, Aleksandar Kajmajković, starlete…

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare