Foto: Vladislav Mitić/Nova.rs

Policija u Pančevu uhapsila je S. T. iz Kusića, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju pastorku (15), kao i da je počinio nasilje u porodici.

Njegova nevenčana supruga, a majka devojčice, S. S. (31), tvrdi da je zlostavljanje trajalo godinu dana, ali da nije smela ranije da ga prijavi, jer je pretio da će ubiti i nju i njenih petoro dece.

„Kad god sam reagovala i preklinjala ga da to ne čini, dobijala sam batine uz pretnju nožem. U novogodišnjoj noći, kada je konačno uhapšen, zaista je hteo da me zakolje, zato što sam mu se suprotstavila, ali sam uspela da pobegnem i da pozovem policiju“, kaže za „Novosti“ ova žena.

„Te večeri je po ko zna koji put krenuo nožem na mene, ali me je ćerka ovoga puta odbranila. Pokušavala je da mu otme sečivo i u toj borbi se posekla. Skupila sam hrabrosti i taj momenat iskoristila da pozovem policiju“.

Prema njenim rečima, S. T. je veoma nasilan, a naročito kada popije. Deca nisu smela ni da pričaju, a kamoli da u igri prave buku, kada je on tu:

„Živeli smo u pravom paklu, a najgore je ćerki, koja zbog svega preživljenog ima velike traume. U stalnom je strahu da će se on vratiti i ponovo nas povrediti. Ako se bude vratio, ispuniće svoje pretnje. Znam ga“, dodale je on.

Prema svedočenju žene, S. T. ih je sve fizički i psihički maltretirao više od dve godine, a nad pastorkom je seksualno počeo da se iživljava kada je imala svega 14 godina. Prema nezvaničnim saznanjima o tome postoje i materijalni dokazi, jer je te gnusne radnje, navodno, snimao telefonom.

BONUS VIDEO: Policija u Beogradu zaplenila više od 6,5 kilograma narkotika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar