Foto: Facebook

T. J. (20), koja je juče uhapšena zbog sumnje da je sa svojim partnerom M. S. (20), koji je u bekstvu i F. T. (20), od februara do juna ove godine primoravala maloletnu štićenicu jednog doma za nezbrinutu decu na prostituciju, priznala je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu izvršenje krivičnog dela.

Podsetimo, iz tužilaštva je saopšteno da se osumnjičenima T.J. (20), F.T. (20) i M.S. (20) na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 5 godina.

Na teret im se stavlja da su maloletnu oštećenu terali na prostituciju i seksualnu eksploataciju, iskorišćavajući njene teške životne prilike, dovodeći je u najpre u zabludu, a potom upotrebljavajući silu i pretnje.

Izvor Kurira otkrio je da se uhapšena T. J. porodila pre mesec dana, a da je otac njenog deteta M. S. za kojim policija traga.

„Tinejdžerka stara 16 godina koju su primoravali da pruža seksualne usluge je štićenica jednog doma za nezbrinutu decu. Pripisali su joj nepostojeće dugove koje treba da im otplati, terali je na prostituciju i uzimali joj sve pare, a onda joj je T. J. davala pola ili manje – otkriva izvor Kurira upućen u istragu.

Komentari

Svi komentari (0)