Akcija Armagedon hapsenje pedofilija pedofili
Ilustracija Foto:MUP Srbije

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani T.J. (20) i F.T. (20) koji se sumnjiče da su zajedno sa M.S. (20) koji je u bekstvu, od februara do juna ove godine, maloletnu oštećenu terali na prostituciju i seksualnu eksploataciju, iskorišćavajući njene teške životne prilike, dovodeći je u najpre u zabludu, a potom upotrebljavajući silu i pretnje.

Osumnjičenima T.J. (20), F.T. (20) i M.S. (20) se na teret stavlja krivično delo Trgovina ljudima, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 5 godina, piše „Kurir„.

Pročitaje još:

T.J. Je na saslušanju suštinski priznala radnje izvršenja krivičnog dela za koje se tereti, dok je F.T. negirao i izneo svoju odbranu.

Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da im odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšena T. J. porodila se pre mesec dana, a otac je M. S. koji je u bekstvu.

Oni se sumnjiče da su podvodili devojčicu (16), inače štićenicu Doma za nezbrinutu decu.

Pripisali su joj nepostojeće dugove koje treba da im otplati, terali je na prostituciju i uzimali joj sve pare, a onda joj je T. J. davala pola ili manje.

BONUS VIDEO: Hapšenje makroa – akcija MUP-a

Komentari

Svi komentari (0)