Foto:Nova.rs

Suzana Džonić, supruga Gorana Džonića osumnjičenog da je ubio tročlanu porodicu Đokić sa kojim je u rodbinskim odnosima, dovedena je u policiju na saslušanje, saznaje "Nova.rs".

Suzana Džonić Foto/printscreen/faceboo/goran.dzonic

Sa Suzanom Džonić je aleksinačka policija već obavila razgovor ranije danas, kada je saslušana zajedno sa roditeljima osumnjičenog Džonića. Nakon toga su pušteni, a Džonićev otac je novinarima koji su se okupili ispred njihove kuće uputio krajnje neprimeren komentar na njihova pitanja o najnovijim saznanjima povodom ovo slučaja, rekavši: „Mene to ne interesuje“.

Foto:Nova.rs

Policajci su se potom vratili u kuću Džonićevog sina inače pripadnika Vojske Srbije, gde je ranije pronađen novac koji je, kako se sumnja, Džonić kobne večeri uzeo od svojih žrtava. Iznos od 43.000 evra pronađen je u zabačenom delu imanja, a policajci su nastavili da prekopavaju zemlju u potrazi za novim tragovima. Tada je i Suzana Džonić izvedena iz kuće i policijskim automobilom odvedena u policiju.

Kako javlja naša reporterka sa lica mesta, Džonićka je dovedena na saslušanje, drugo po redu danas.

policija džonić ubistvo aleksinac
Foto: Printscreen/video

Podsetimo, misleći da će uspeti da zavara trag policiji, osumnjičeni Džonić je nakon zločina deo svog plena zakopao u dvorištu kuće svog sina, a jednim delom novca platio je dug i veruje se da ga je upravo taj postupak odao, čime je svetlo sumnje palo na njega. Nakon što mu je policija stavila lisice na ruke, Džonić je, prema nezvaničnim informacijama, pokušao da svali krivicu na svoje sinove. Zbog toga policija i tužilaštvo nastavljaju da ispituju da li je neki od njih dvojice učestvovao zločinu koji je zaprepastio Srbiju.

Porodica Đokić Foto:privatna arhiva/Nova.rs

Džonić se sumnjiči da je kobne večeri, između 25. i 26. septembra presreo svoje rođake na skuteru i namamio ih, na za sada nepoznat način, a potom im prsudio hicem iz vatrenog oružja. U ataru sela Moravac je njihova tela zapalio, a zatim ih je, kako se sumnja, bacio u jamu.

Bonus video: Rekonstrukcija ubistva porodice Đokić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar