Suzana Džonić Foto/printscreen/faceboo/goran.dzonic

Suzana Džonić, supruga Gorana Džonića osumnjičenog da je ubio tročlanu porodicu Đokić u selu Moravac kod Aleksinca, odvedena je danas policijskim automobilom iz svoje kuće.

Suzanu Džonić je odvela policija koja je došla da pretraži imanje jednog od Džonićevih sinova, gde je prethodno pronađen novac za koji se veruje da je pripadao Đokićima. Reč je o 43.000 evra, što je samo jedan deo Džonićevog plena, dok je preostalu sumu potrošio na namirivanje duga prema jednom poznaniku. Upravo taj detalj naveo je policiju da posumnja na Džonića.

Goran Džonić sa suprugom Foto/printscreen/faceboo/goran.dzonic

Pored toga, policija i tužilaštvo ispituju da li su Džonićevi sinovi, vatrogasac i pripadnik Vojske Srbije, učestvovali u likvidaciji četvoročlane porodice.

policija džonić ubistvo aleksinac
Foto: Printscreen/video

Inače, kako se može videti na društvenim mrežama, Suzana Džonić je mahom bila posvećena unucima i veći deo sadržaja koji je objavljivala odnosio se na njih. Među fotografijama, Džonićka ima fotografiju sa veselja koje su Đokići priredili povodom rođendana svoje ćerke Lidije.

Podsetimo, Suzana je danas, zajedno sa Džonićevim roditeljima, bila na saslušanju u policiji, a nakon toga su pušteni svojim kućama.

Bonus video: Rekonstrukcija ubistva porodice Đokić

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar