Foto:Vesna Lalić/Nova.rs; čitateljka Nova.rs

Jedna od stanarki "televizorke" u Bulevaru Milutina Milankovića 110 u kom je jutros izbio požar, godinu i po dana nakon onog katastrofalnog u kom su izgorela tri sprata i stradalo sedmoro stanara, kaže da je vatra buknula nakon što je jedan majstor vario ogradu na terasi.

Pročitajte još:

„Majstor je vario nešto u tom stanu i onda je došlo do požara. Mi smo svi istraumirani više, ovo je drugi put. Počeo sam da renoviram stan koji je oštećen u prošlom požaru. Ovo je neverovatno“, kaže nam jedan od komšija.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Požar je ugašen, sada samo iz stana kulja dim. Na licu mesta su i dalje vatrogasci sa tri kamiona, tu je i Hitna pomoć, ali prema prvim informacijama za sada nema povređenih.

Stanari su u parku, sede na klupama. Svi su besni jer je ovo drugi put da imaju ovakvo iskustvo.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Ja sam iz stana iznad, videla sam kad je majstor vario na terasi. Hteo je da iščupa gelender ali nije uspeo, pa je upalio onu mašinu za varanje. Ja sam ga upozorila, rekla sam mu da to ne radi, ali on me je oterao. Posle je počelo da pršti na sve strane, a onda je tražio vodu“, priča nam komšinica koja živi na spratu iznad stana u kom je došlo do požara.

Kažu stanari da je taj žar od vara padao na sve strane, po stanovima i terasama ispod

Foto:čitateljka Nova.rs

Komšije komentarišu da je stvarno neverovatno da se ovo dešava, neki se žale da još nisu završili raspremanje od prethodnog požara.

 

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare