Srđan Perić i Tereza Perić Foto: Screenshot Facebook

Tereza P. (46) uhapšena je zbog sumnje da je svirepo ubila svog muža Srđana P. (42), a ceo zločin dogodio se naočigled njene ćerke. Tinejdžerka je, ugledavši majku kako bode Srđana, uplakana je molila da prestane.

Komšije u razgovoru za Nova.rs objašnjavaju šta se dogodilo kobnog dana.

“Terezina ćerka je pozvala brata, koji je zvao policiju. Mi smo gledali televizor kada su u dvorište upali policajci sa baterijama, nismo znali šta se dešava. Posle smo saznali. Terezina ćerka je bila u školi i negde oko 16 sati se vratila, zaspala i probudila se oko devet uveče. Tada je videla majku kako bode Srđana i uplakana je molila da spusti nož. On nije mogao ništa da učini, bio je omamljen”, kaže komšinica.

Foto: Nemanja Jovanović/ Nova.rs

Ističe da je nesrećna devojka tada istrčala napolje i zvala brata i rekla mu da zove policiju. Potom je čula motornu testeru.

Pročitajte još:

“Ćerka je u međuvremenu čula motornu testeru. Kad je ušla, Srđan je nekako uspeo da dođe do dnevne sobe, to je bio horor. Krv je bila svuda po kući. Ćerka kaže da je, kad je ušla u dnevnu sobu, videla isečenu nogu. Tereza je Srđana presekla na pola, užas. Njena ćerka je tada utrčala u sobu i zaključala se”, priča komšinica.

Podsetimo, meštani Zrenjanina ne pamte da se ovakav zločin skoro dogodio u njihovom gradu.

BONUS VIDEO: Kuća strave u Zrenjaninu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare