Tereza P. (46) uhapšena je zbog sumnje da je svirepo ubila svog muža Srđana P. (42), a komšije ove porodice u naselju Zeleno polje u Zrenjaninu, i dalje su u šoku zbog tragedije koja se dogodila. U razgovoru za Nova.rs ističu da ovo nije prvi put da je osumnjičena nasilna prema ubijenom Srđanu, te da je prošle godine pokušala čak i da ga zapali.

Prema dosadašnjim informacijama, sumnja se da je osumnjičena dala lekove za spavanje žrtvi, pa ga izbola nožem i isekla testerom. Ceo zločin dogodio se naočigled Terezine ćerke, koja je najpre pozvala brata, a koji je potom alarmirao policiju.

Foto: Nemanja Jovanović/ Nova.rs

Komšije i dalje ne mogu da se oporave od tragedije, a u razgovoru za Nova.rs objašnjavaju da ovo nije prvi put da se dešavanju incidenti u pomenutoj porodici. Ističu da su se Tereza i Srđan venčali pre godinu dana, a posle samo šest meseci braka dogodio se incident.

“Ona je njega više puta omamljivala, zbog čega ju je prijavljivao nekoliko puta. Međutim, on prijavi policiji, posle povuče prijavu i tako stalno. Niko o tome ne govori, ali prošle godine je izbio incident u njihovoj kući. Posle pola godine braka, Tereza je upalila u sobi njihov krevet. Navodno je htela da ga zapali zbog čega je imala zabranu prilaska Srđanovoj kući”, kaže komšinica.

Srđan Perić i Tereza Perić Foto: Screenshot Facebook

Ističe da je Srđan bio dobar, ali da je imao izvesnih psihičkih problema. Ipak, nikada nije pravio incidente, niti bilo šta slično.

„Srđanu je otac pre tri godine umro, a majka mu je živela u Švajcarskoj. Svakog meseca mu je slala novac i garderobu“, kaže komšinica.

Podsetimo, jezivi zločin potresao je javnost. Telo ubijenog muškarca prevezeno je na Institut za sudsku medicinu.

Pročitajte još:

Sumnja se da je Tereza prvo mužu dala lekove za smirenje u vodu kako bi ga omamila, a zatim izbola nožem. Kako se sumnja, uzela je motornu testeru i počela da seče delove tela. To je ugledala njena maloletna ćerka i pozvala starijeg brata.

Tokom istrage pronađeni su i delovi tela u loncu na šporetu, a koje je navodno kuvala.

BONUS VIDEO: Rekonstrukcija ubistva u kafiću Ritual

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare