Snježana Zoranović Foto: Privatna arhiva

Snježana Zoranović (40) iz Čačka nestala je 7. novembra i od tada joj se izgubio svaki trag. Njena porodica i policija tragaju dan i noć za njom, ali za sada bezuspešno. Njeni najbliži apeluju na sve građane Srbije da obrate pažnju na fotografije Snježanine garderobe koje je nosila dana kada je nestala.

Snježanina porodica redovno na društvenim mrežama objavljuje apele i moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se obrate njima ili policiji.

„Objavljen je i detaljan opis šta je Snježana imala na sebi tog dana, kao i fotografije patika i ranca u kojima je pošla tog dana. Molimo sve koji imaju video nadzor na svojim kućama, radnjama, zgradama da pogledaju snimke od 07.11. od 10.30 pre podne. Ukoliko vidite osobu koja bar malo podseća na Snježu odmah nam javite na 0636759330 ili screenshot-ujte snimak i pošaljite u inbox“, zamolili su u grupu Pronađimo Snježanu na Fejsbuku.

Foto: Facebook

Podsećaju da je Snježana taj dan nosila jaknu sa kapuljačom na kojoj je krzno, naočare za sunce, manji ranac, tamne patike sa roze đonom kao na fotografijama.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar