Foto: Instagram/pravda_prijepolje

Uhapšene su četiri osobe, među kojima je vlasnik lokala V.Š. i njegovi sinovi S.Š. i N.Š kao D.B, koji su brutalno pretukli braća Đ.P. i V.P. od kojih se jedan, zbog teških telesnih povreda glave, nalazi u Opštoj bolnici Užice. Na Instagram profilu "Pravda Prijepolje" osvanule su fotografije prebijenih mladića.

Prijepoljci su zaprepašćeni onim što se prošle noći desilo u njihovom gradu, a prema rečima izvora bliskog našoj redakciji, sve se desilo ispred noćnog kluba “Intermezzo”, kada su braća Đ.P i V.P. napustila lokal, jer je separe koji su ranije rezervisali, ustupljen drugim licima. Odlučili su da napuste kafić, sa obrazloženjem da u gradi uma i drugih lokala.

Kada su izašli iz noćnog kluba, za njima je izašao jedan od sinova vlasnika lokala . Posle kratke prepirke udario je jednog od mladića. Drugi je pokušao da zaštiti brata ali su se u tuču uključili i vlasnik lokala, dugi njegov sin i još nekoliko lica.

Na fotografijama koje su završile na društvenim mrežama, vide se jezive povredene pretučenih mladića, za koje se navodi da su u pitanju maloletna lica.

“Nastala je opšta tuča u kojoj je na jednoj strani bilo pet muškaraca a na drugoj dva dečaka, braća koji imaju 19 i 20 godina. Preko puta je bila policija, jer je patrola uvek ispred tog lokala, ali niko se nije uključivao dok nije stiglo policijsko pojačanje. Pored braće, koji su pretučeni a jedan sa teškim povredama iz prijepoljske prevežen u užičku bolnicu, povređeni su i oni koji su pokušali da ih razdvoje. Jedna devojka je takođe povređena, bila je na ušivanju”, kaže za Nova.rs jedan od Prijepiljaca koji je svedočio događaju.

Policija je saopštila da je, pored dečaka koji je teško povređen, lakše telesne povrede zadobilo još pet lica. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati a uz krivičnu prijavu biće privedeni nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO: Tuča u bilijar klubu u Pančevu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar