FOTO Ovo su mladići stradali u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod sela Jančići

Hronika 26. jun 202216:33 > 16:33
Podeli:
Foto: Privatna arhiva

Nesreća se dogodila rano jutros kada je vozilo "suzuki vitara" u kome su bili mladići sleteo sa mosta u korito reke Kamenica.

Sva četvorica su poginuli na mestu, a vatrogasci su satima izvlačili njihova tela iz skoro potpuno uništenog automobila. Ako nešto može da učini trageddiju još većom, to su godine stradalih, jer su u pitanju mladići, skoro dečaci, stari 19 godina.

Pročitajte još:

Oni su se navodno vraćali sa žurke koju je rasturila policija, kada je na povratku kući vozač izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s mosta.

Stradali su Ognjen Vasilijević (19), koji je vozio automobil, zatim Ivan Stančić (19) koji se nalazio na suvozačkom sedištu, kao i Nikola Zekavica i Luka Mićović. Oni su se vraćali sa žurke kad su kolima sleteli sa mosta, s visine od otprilike 4 metra u potok Jovac, koji se uliva u reku Kamenicu.

Posebno potresan detalj tragedije je što je brat jednog od stradalih, ne znajući za tragediju, počeo da ga taži po društvenim mrežama i da se raspituje da li je neko video njegovog brata, koji je, na žalost, već bio mrtav.

Četvorica mladića koji su noćas smrtno stradali u Jančićima kod Čačka su nakon žurke u Košutnjaku uputila su se u to mesto, takođe na žurku koju je policija prekinula jutros oko dva sata. Svi oni bili su iz Čačka.

"Auto im je sleteo po povratku iz Jančića sa oštećenog mosta i bio je teško uočljiv", kaže naš sagovornik.

Vozilo je primetio jedan meštanin koji je obavestio policiju. Za to vreme porodice mladića su tražile o njima, posredstvom društvenih mreža informacije. Inače ovaj put je u jako lošem stanju, na šta su ukazivali žitelji tog sela.

"Mladići su se vraćali sa žurke, auto se kretao lokalnim putem iz Gojne Gore ka Čačku. Pretpostavlja se da su nakon izlaska iz krivine sleteli sa mosta koji nema zaštitnu ogradu. Sumnjamo da je vozač auta, usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu, udario u drvo, a potom sleteo sa mosta u korito reke ", kaže naš izvor.

BONUS VIDEO: Mesto stravične nesreće u kojoj su stradala 4 mladića snimljeno iz vazduha

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Komentari

Vaš komentar