Foto:privatna arhiva; shutterstock

Ana Volš (39), rođena Beograđanka kojoj se svaki trag izgubio 1. januara u gradu Kohasetu u Masačusetsu, poslednji put u Srbiji je bila u decembru mesecu, samo nekoliko nedelja pre nego što joj se izgubio svaki trag.

Njena majka, Milanka Ljubičić, ustupila je fotografiju koja je nastala baš tih dana kada je njena ćerka boravila u rodnom gradu.

Foto:Nova.rs

Na fotografiji se vide Ana i njena mama, nasmejane i u zagrljaju, na ulici u centru Beograda, nedaleko od porodičnog doma ove nestale Srpkinje.

Pročitajte još:

Ana Volš nije krila da je volela rodnu zemlju i uživala u njenim lepotama, pa je tokom boravka u Srbiji objavila niz fotografija iz naše zemlje. Kako može da se zaključi iz njenog profila, Ana je ponosno isticala svoje poreklo, pa je sa svojim prijateljima podelila fotografiju ulice u kojoj je odrasla.

Tako su se među objavama našle fotografije omiljene domaće hrane, u kojima je Ana uživala tokom poslednjeg boravka u Srbiji.

Podsetimo, ceo svet potresao je nestanak Beograđanke Ane Volš kojoj se 1. januara gubi svaki trag. Njen nestanak prijavile su kolege 4. janura, dok je suprug Brajan 8. janura uhapšen. On je 17. januara optužen za ubistvo supruge.

Brajan Volš, koji je pred američkim tužiocima negirao krivicu za ubistvo, ponovo će izaći pred sud 9. februara. Pretpostavlja se da će Brajan tada izneti i svoju odbranu.

BONUS VIDEO: Prema trenutnim informacijama epilog nestanka Ane Volš je koban

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar