Foto: Nova.rs, Privatna arhiva, Printscreen/Facebook

Marko Pavlović (23) uhapšen je zbog sumnje da je krvnički izbo oca zajedno sa svojom sestrom Milicom (27). Nakon saslušanja u policiji, usledio je još veći šok - Marko je priznao kako je ubio maćehu Marinu M. (50), nakon čega je policija u kući kod Paraćina pronašla beživotno telo Marine M. (50), u lokvi krvi.

Podsetimo, ceo zločin se dogodio sinoć u kasnim večernjim satima. Sumnja se da su Marko i Milica izboli svog oca Miloša i naneli mu čak 41 ubod.

Tek nakon što su uhapšeni, Marko je policiji priznao kako je ubio i maćehu Marinu.

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Policajci su u kući zatekli jeziv prizor – beživotnu ženu kako leži u lokvi krvi.

Sumnja se da je Marko prvo ubio maćehu, a zatim je zajedno sa sestrom nasrnuo na oca. Prema nezvaničnim szananjima našeg portala, motiv za monstruozno ubistvo je bila upravo emotivna veza njihovog oca sa Milenom. Sumnja se da je deci smetala maćeha.

Marko bio poznat po nasilju

Kako je saopšteno za Nova.rs, uhapšena Milica je prijavljivala svog brata Marka.

Pročitajte još:

„Obaveštavamo vas da je u porodici Pavlović iz Trešnjevice, opština Paraćin, bilo ranijih prijava događaja u vezi nasilja u porodici kada je Milica Pavlović prijavljivala svog brata Marka Pavlovića. Protiv Marka Pavlovića, Milice Pavlović i Z.Đ., zbog krivičnog dela nasilnično ponašanje u saizvršilaštvu podnet je optužni predlog Osnovnom sudu u Paraćinu i taj krivični postupak još uvek nije okončan“, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Paraćinu za Nova.rs.

Meštani sela Trešnjevica su u razgovoru sa reporterkom Nova.rs potvrdili da je nesrećna žena i ranije bila maltretirana.

„Živeli su osam godina, oni su se super slagali, problem su bila njegova deca. Marko i nije toliko, s Milicom je imala najveći problem. Bila je podneta i prijava jer je tukla moju majku. Oni njoj ne mogu ništa jer je proglašena za neuračunljivu“, počinje priču ćerka ubijene žene, Violeta Živanović Krkić.

I druga ćerka ubijene žene, Jasmina Nikolić, ističe da je njena majka i ranije trpela nasilje.

„Sve živo je razbijeno po kući“, kaže ona.

BONUS VIDEO: Izjave povodom zločina u Trešnjevici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar