Foto:Screenshot/Instagram/192_rs/OFK Buducnost 2020

Oliver Jevtić (48), poznati privrednik iz Niša, koji je nastradao u petak u nesreći na autoputu Niš-Beograd, iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, troje dece i suprugu, ali i zaposlene u dve firme, Bros Auto i lanac piljara Ivan- Oki prom, koje je vodio.

Jevtić je nastradao kada je kod aleksinačakog sela Katun izleteo automobilom sa kolovoza i prevrnuo se, nakon čega se vozilo zapalilo.

Pročitajte još:

„Moj otac je stradao u audiju starom samo mesec dana. Kolovoz nije bio klizav, tako da smo još više zbunjeni i šokirani ovom tragedijom. Istraga nesreće je u toku“, kazao je Oliverov sin za medije.

Porodica stradalog čoveka je na Instagramu objavila vest o njegovoj tragičnoj smrti, kao i da će on biti sahranjen na Nikoljdan u rodnom mestu Popovac.

Prijatelji i kolege skrhani bolom i dalje su u neverici da je Oliver prerano otišao u svojoj 49. godini. Od sinoć na društvenim mrežama nižu se oproštajne poruke voljenom Oliveru koji je uvek bio pun života.

„Ništa više neće biti isto. Previše boli njegov odlazak. Sve nas, činio je jačim a godine za nama učinile su da svi postanemo jedna porodica. Njegov odlazak sve nas duboko je potresao“, rekao je Zoran Kocić dugogodišnji saradnik i kolega za voljenog prijatelja i saborca.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća na Banovom brdu: Devojka automobilom udarila u kontejnere, pa u izlog cvećare

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar