Foto: Društvene mreže

Policijska uprava Bor oformila je radnu grupu koja će nastaviti operativnu pretragu terena za nestalim Milanom Ilićem (34) iz Donjeg Milanovca kome se od 20 decembra gubi svaki trag. Potraga će biti nastavljena narednih dana i teren će se pretraživati svakodnevno do pronalaska nestalog Milana.

Porodica Ilić koja se obratila za pomoć ministru policije Aleksandru Vulinu i direktoru policije Vladimiru Rebiću uputila je pismo zahvalnosti na pomoći koja im je ukazana tokom detaljne pretrage terena za pronalaskom nestalog Milana. Porodica se posebno zahvaljuje načelniku PU Bor koji im je pružio svoju 24-časovnu pomoć.

„Reakcija vašeg ministarstva je bila brza i pravovremena. U roku od 24 časa obavešteni smo da će MUP odgovarajući na naš apel pokrenuti sve odgovarajuće mehanizme koji su primereni za ovakve situacije. Po vašem nalogu na raspolaganju je stavljen određen broj policajaca pripadnika interventnih jedinica iz našeg okruga, pripadnici žandarmerije-ronioci. U saradnji sa njima naša porodica i prijatelji smo vršili pretragu na vodii i kopnu zaključno sa 04.janunarom 2021. godine. Na žalost, nakon sveobuhvatne pretrage terena i uloženog napora svih učesnika potrage nismo došli do rezultata. Ovim putem želimo da se kao porodica zahvalimo vama lično kao i svim pripadnicima MUP-a koji su proteklih dana učestvovali
u potrazi za nestalim Milanom Ilićem. Takođe, želimo da se zahvalimo na angažovanju inspektorima PS Majdanpek, te načelniku PS, a posebno načelniku PU Bor, koji nam se stavio na 24-časovnom raspolaganju za svaku potrebnu pomoć-navodi se u pismu porodice. Do sada je u pretrazi terena učestvovalo više od 200 policijskih službenika .Izvršena je detaljna pretraga celog priobalja Dunava kao i drugih okolnih predela, ali do sada Milan nije pronađen.

Potraga će biti nastavljena i narednih dana.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar