Foto: Društvene mreže

U potragu za nestalim Milanom Ilićem iz Donjeg Milanova, kome se od 20. decembra gubi svaki trag, juče se uključila Ronilačka jedinica Žandarmerije u Donjem Milanovcu.

Prema poslednjim informacijama, Milan još uvek nije pronađen, a danas se nastavlja inteziviranje pretrage terena sa 50 pripadnika interventnih jedinica policije i dva psa tragača policijske brigade PU za grad Beograd. Za sutra je planirano da se interventnoj jedinici priključi i Ronilačka jedinica Žandarmerije u Donjem Milanovcu. Milanova porodica je nakon što se obratila za pomoć ministru policije Aleksandru Vulinu, izrazila zahvalnost na pomoći i reagovanju u ovoj situaciji.

„Potraga je u toku i izražavamo zahvalnost ministru policije i policijskim službenicima na dosadašnjoj pomoći i očekujemo i nadalje njihovu podršku“, kazala nam je porodica.

Kako saznajemo porodica Ilić je I ministru policije Aleksandru Vulinu i direktoru policije Vladimiru Rebiću uputila pismo u kome je izrazila zahvalnost na dosadašnjoj pomoći.

„Zahvaljujemo se na brzoj reakciji povodom našeg apela za pronalaženje nestalog Milana Ilića, našeg sina i brata. U nadi da će ova podrška i pomoć biti još intenzivnija, sveobuhvatnija i da će dati rezultat“, navela je porodica Ilić u pismu upućenom ministru Vulinu i direktoru policije Vladimiru Rebiću. Milan, kome se gubi svaki trag od 20. decembra ove godine, dana kada je nestao nosio je teget jaknu, crne pantalone i crno-bele patike.
Ukoliko neko ima bilo kakve informacije neka se javi najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 065/8089200.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar